KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Ambarcik Ortaokulu

Söğütlü Mahallesi Belediye Sokak No1 / Elbistan /KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2021 Devlet Yatılılık ve Bursluluk sınavını5 öğrencimiz kazanmıştır. 2022 LGS yerleştirme sonuçlarına göre 6 öğrencimiz sınavla öğrenci alan kurumlara yerleşmiştir.
Başlama:08:30 Bitiş :14:40
Elbistan-Malatya yolu üzerinde olduğundan ulaşım imkanları bulunmaktadır.
Söğütlü Mahallesi/Elbistan/K.Maraş
İlçe merkezi girişine uzaklık 7 km
Sportif Etkinlikler
Okul bahçemizde halı saha bulunmaktadır. Ayrıca bahçe içinde voleybol ve basketbol sahası mevcuttur.
Diğer Hususlar
Okul bahçemiz çok geniş olup kuzey tarafında yetişmiş orman alanımız var. Araç park alanı ve çift bahçe kapısı bulunmaktadır.